10.11.16

Gastropotulky - Ako pripraviť dokonalý steak a Tátársky biftek

Nedávna „kauza tatarák“ vyhubila z našich podnikov tento pokrm a okrem neho napríklad aj krvavé steaky. Podľa zákona z roku 2007 je totiž zakázané podávať zákazníkom surové mäso. Milovníci kvalitného hovädzieho zúfajú. Práve preto im prinášame recepty na domácu prípravu týchto jedál.

Pripravte si doma zakázané jedlá

Viac k téme

10.11.16
Pripravte si doma zakázané jedlá

Tóth ml.
Tomáš Tóth ml.
vedúci vydania príloh
Zdieľať článok:

Po skončení štúdia sa začal venovať vydávaniu vlastného reklamného časopisu. Neskôr naberal skúsenosti ako šéfredaktor VIP magazínu. Dnes tvorí ako kulinár a vedúci vydania Magazínu KOŠICE:DNES.

Newsletter:

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Diskusia
0

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím