16.07.16

FOTO: Pivo denníka košice:dnes oficiálne pokrstené

Približne pred mesiacom sme vám avizovali spoluprácu denníka košice:dnes a pivovaru Hostinec. V tom čase sa začal proces varenia piva s názvom Bitang. Meno nebolo vybraté náhodne. Ide o typické košické slovo a presne taký je aj tento zlatý mok. V piatok sme sa preto spoločne stretli pri príležitosti krstu Bitanga. Celá akcia sa začala pred ôsmou hodinou a zábava od tejto doby už len gradovala. Večer sme otvorili špeciálnym songom Bitang od Mafia Corner, ktorú vytvorili exkluzívne pre nové letné pivo. Krstilo sa prípitkom všetkých zúčastnených. Zaujíma vás, kto je krstným otcom? „My sme si v mediálnom dome košice:dnes položili tú istú otázku. Potom nám napadlo, že by to nemal byť nikto iný, ako Košičania, pre ktorých je toto pivo určené, ktorí ho majú piť, aby sa spoločne zabavili,“ povedal na úvod generálny riaditeľ mediálneho domu košice:dnes Lukáš Hraňo. Po prípitku sa o zábavu postarala skupina Mafia Corner. Potom už zazneli známe hity ako Zuzulienka a Vypic a žic. Žilo sa teda poriadne. Každý, kto ochutnal Bitanga, si odniesol úsmev na tvári. Počas večera nesmela chýbať ani súťaž v pití piva na čas, jedlo a príjemná konverzácia. Pýtate sa, ako chutí? Ide o ľahkú jedenástku a už pri prvom ochutnaní môžete v ňom identifikovať melón. Najlepšie to ale zistíte, keď prídete ochutnať Bitanga osobne do Hostinca. Vo fotogalérii sa pozrite, ako to vyzeralo na krste. Na zdravie!  
boitang_4VEJA
bitang7VEJA
bitang11VEJA
bitang9VEJA
bitang13VEJA
bitang18VEJA bitang26VEJA bitang25VEJA boitang_3VEJA
boitang_8VEJA
boitang_15VEJA boitang_19VEJA
bitang3VEJA
KD_3VEJA
 
        Foto: Veronika Janušková    
Tóth ml.
Zdieľať článok:

Po skončení štúdia sa začal venovať vydávaniu vlastného reklamného časopisu. Neskôr naberal skúsenosti ako šéfredaktor VIP magazínu. Dnes tvorí ako kulinár a vedúci vydania Magazínu KOŠICE:DNES.

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Diskusia
0

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím