22.08.20

Cviklové rizoto

foto: shutterstock

Potrebujeme:

  • 300 g ryže (Arboria)
  • 2 cvikly
  • 100 g parmezánu
  • 1 dl červeného vína
  • zeleninový vývar
  • 1 cibuľu
  • maslo
  • soľ
  • mleté čierne korenie 
  • olivový olej 

reklamná správa

AKCIA NA TENTO TÝŽDEŇ V POTRAVINÁCH KLAS

Výhodnými ponukami sme tento týždeň opäť nešetrili! Pozrite si celú našu akciovú ponuku.

Zistite viac

Postup: Na olivovom oleji opečieme cibuľu. Na ňu pridáme ryžu, tiež krátko orestujeme a zalejeme vínom. Necháme povariť a podlejeme horúcim vývarom. Ryža by mala byť mierne zaliata. Varíme asi 20 minút. Potom pridáme na kocky pokrájanú uvarenú cviklu. Dochutíme soľou a korením. Do hotového a vypnutého rizota pridáme lyžicu masla a poriadny kopec nastrúhaného parmezánu.

reklamná správa

Zdravie a bezpečnosť sú prioritou

VVS, a.s. zodpovedne pristupuje k zabezpečovaniu bezpečnosti svojich zamestnancov aj odberateľov.

Zistite viac

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím