03.09.18

Domáca pečeňovka

foto: shutterstock

Potrebujeme:

  • 120 g bravčovej pečene
  • 80 g bravčovej masti
  • 4 vajcia
  • 40 g cibule
  • 40 g kyslých uhoriek
  • 40 g kapie
  • 20 g horčice
  • 20 g kečupu
  • worchesterskú omáčku
  • červenú papriku
  • mleté čierne korenie
  • soľ

reklamná správa

PRIAMO Z FARMY ZEMPLÍNSKE JASTRABIE

Paradajky, zemiaky či zdravá farmárska kapusta. Slovenská zelenina exkluzívne v potravinách KLAS.

Zistite viac

Postup: 

Bravčovú pečeň, uhorky a kapiu pokrájame nadrobno. Na masti opražíme cibuľu, pridáme pokrájané suroviny, ďalej kečup, horčicu, worchesterskú omáčku, papriku, korenie, soľ a nakoniec rozhabarkované vajcia. Všetko dobre prehrejeme a zmiešame a podávame na hriankach.

Čítajte viac: gastronomia recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím