11.06.18

Granátová dobrota

foto: Yummy Image

Potrebujeme:

  • 100 g kuracích pŕs
  • 2 hrste špenátu
  • 1 granátové jablko
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ, mleté čierne korenie
  • 1 PL olivového oleja

 

Postup: 

Na oleji orestujte na rezance nakrájané kuracie prsia, ktoré si vopred osolíme a okoreníme. Po 15 minútach pridáme umyté špenátové listy a pridáme strúčik prelisovaného cesnaku. Opäť premiešame, chvíľku podusíme. Nakoniec posypeme jadierkami granátového jablka.

reklamná správa

PRIAMO Z FARMY ZEMPLÍNSKE JASTRABIE

Paradajky, zemiaky či zdravá farmárska kapusta. Slovenská zelenina exkluzívne v potravinách KLAS.

Zistite viac

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím