13.07.18

Jablkovo-čokoládový dezert

foto: shutterstock

Potrebujeme:

  • jablká
  • kakaový puding
  • kyslú pochúťkovú smotanu
  • čokoládové 
  • guľôčky

 

Postup: 

Umyté jablká postrúhame. Dáme do hrnca a popražíme, môžeme podliať vodou alebo mliekom. Keď sú jablká opražené a udusené, pridáme puding. Rozmiešame a odstavíme, dáme zmes vychladnúť. Do studených jabĺk s pudingom pridáme kyslú smotanu a rozmiešame. Pripravenú zmes dáme do pohárov. Posypeme vrstvou čokoládových guľôčok. Tento postup opakujeme, až kým sa nám neminú ingrediencie. Ozdobíme postrúhanými jablkami a kúskami jabĺk.

reklamná správa

Úspešný projekt Panoráma pokračuje!

Využite šancu vybrať si byt medzi prvými.

Zistite viac

Čítajte viac: recepty

DNES
Zdieľať článok:

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia
0

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím