13.08.18

Máčané rezne

foto: shutterstock

Potrebujeme:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 2 PL horčice
  • 2 PL kečupu
  • 2 KL vegety
  • 1 KL soli
  • 1 KL mletého čierneho korenia
  • 1 KL drvenej rasce
  • 1 KL majoránky
  • 1 KL mletej sladkej papriky
  • 1 KL mletej štipľavej papriky
  • 1 KL kari korenia
  • 1 PL sójovej omáčky
  • 1 PL worčesterskej omáčky
  • 1 PL Maggi 
  • 5 vajec

reklamná správa


Postup 
Bravčové mäso naklepeme na rezne. Všetky ostatné prísady zmiešame. Rezne namáčame (môžeme ich máčať 2-3 dni), potom upečieme. Podávame s rôznymi prílohami.

Čítajte viac: gastronomia recepty

DNES
Zdieľať článok:

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia
0

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím