13.12.17

Medvedie labky z tatranky

foto: shutterstock

Potrebujeme:

  • 2 hrnčeky hladkej múky 
  • 0,5 hrnčeka práškového cukru
  • 4 tatranky
  • 250 g masla
  • 1 celé vajce
  • tuk na vymazanie formičiek 
  • práškový a vanilkový cukor na obaľovanie

reklamná správa

Zostaňte doma

Hygienicky pripravené a zabalené jedlo Vám prinesieme až pred dvere.

Zistite viac

Postup: 

Tatranky nastrúhajte, primiešajte preosiatu múku, preosiaty cukor a vajce. Potom pridajte zmäknuté maslo a dôkladne vypracujte cesto. Nechajte odpočívať v chladničke. Z odležaného cesta rukou vždy oddeľujte menšie kúsky, ktoré vtláčajte do vymastených formičiek. Pečte v stredne vyhriatej rúre doružova. Ešte teplé vyklopte a obaľte v zmesi práškového a vanilkového cukru.

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím