07.12.18

Stehná v kyslej kapuste

foto: archív kd

Potrebujeme:

  • 4 kuracie stehná
  • 2 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 150 g údenej slaniny
  • 1 kg kyslej kapusty
  • soľ
  •  mleté čierne korenie
  • rascu
  • mletú červenú papriku

reklamná správa

Ročná diaľničná známka 2019 zdarma

Objednajte vozidlo ŠKODA od 5.12.2018 do 31.1.2019 a získate skvelý darček

Zistite viac

Postup:

Dno hlbokého pekáča vystelieme slaninou, navrstvíme kapustu a poukladáme kuracie stehná, ktoré sme si osolili a okorenili. Posypeme nakrájanou cibuľou a cesnakom. Troška podlejeme vodou alebo vývarom, prikryjeme a pečieme asi hodinu pri teplote 200 °C zakryté. Následne odokryjeme a dopečieme do chrumkava. Podávame so zemiakovou knedľou.
 

Čítajte viac: gastronomia recepty

DNES
Zdieľať článok:

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím