Gastronómia
13.12.20

Potrebujeme:
- 50 g masti
- 500 g hladkej múky
- 2 vajcia
- 1 vanilkový cukor
- 3 PL rumu
- 120 g hrozienok
- 1 prášok do pečiva
- 125 g masla
- 1 ks tvaroh
- 120 g nasekaných orechov (môžu byť aj mandle, kandizované alebo sušené ovocie)
- 200 g práškového cukru
Postup:
Zo všetkých ingrediencií vypracujeme cesto, z ktorého urobíme dva valce. Pečieme pri teplote 180 °C asi 45 minút. Po upečení ešte teplé potrieme rozpusteným maslom a obalíme v cukre s vanilkou. Po vychladnutí zabalíme do alobalu a uložíme na chladnom mieste.
reklamná správa
Čítajte viac: recepty
Diskusia
TOP články
7 dní
30 dní
25.
Feb
Frederik, Frederika
Viktor, Porfýr