Deti postavia na Terase hrady z piesku
Organizátori výnimočného projektu MČ Košice – Západ – Beach Plaza Terasa 2016 museli pre nepriaznivé počasie zmeniť naplánovaný program. Prvé košické majstrovstvá detí v stavaní pieskových hradov sa uskutočnia dnes o 16:00 hod. na Terase pred OC Galéria Košice.
„Dnes o 16:00 hod. postavíme na Terase hrady z piesku a zabavíme sa na skvelom divadle. Deti čakáme o 16:00 hod. pred OC Galéria. Súťažiť môžu jednotlivci aj kolektívy. Dospelí a mládež sa môžu tešiť na komédiu “Kamene vo vreckách” v podaní divadla Kontra zo Spišskej Novej Vsi so začiatkom o 18:00 hod. pred “Galérkou”. Tešíme sa na vašu návštevu,” pozýva na Facebooku MČ Košice Západ.
Program Beach Plaza Terasa 2016 na najbližšie dni piatok 22.7., 15:00 - Terasa Beach Futbal Cup - turnaj v plážovom futbale pred OC Galéria (* akcia bola z dôvodu nepriazne počasia presunutá z pôvodného termínu 16.7.). Svoje družstvo ešte stále môžete prihlásiť: na [email protected] 18:00 - Demeterovci - ľudová cimbalová muzika pred OC Galéria sobota 23.7., 9:00 - 18:00 - Terasa FITNESS Day - celodenné cvičenia v rôznych štýloch a aktivitách nedeľa 24.7., 16:00 - Terasa EMERGENCY Day - ukážky a workshopy v podaní silových a záchranných zložiek (polícia, hasiči, záchranári)
(KUS)
Foto: FB Košice Západ – Terasa
Odporúčané články
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.