Dovolenkujte s naším magazínom
Už zajtra 27. júla vychádza nové číslo magazínu Zdravé potraviny:dnes. Letná sezóna je v plnom prúde, preto to aj na stránkach magazínu prekypuje farbami.
Prinášame vám tipy na recepty vhodné na výlet i gastronomické zvyky v obľúbených dovolenkových destináciách. Z odborných tém sme si na mušku zobrali múku.
Dovolenka na tanieri
Objavujete radi nové a netradičné chute? Ak zbožňujete spoznávať neznáme destinácie aj prostredníctvom gastronómie, v najnovšom vydaní nášho magazínu si prídete na svoje. Hlavní protagonisti, rodina Kvietkovcov, sa vybrala na dovolenku do obľúbených dovolenkových destinácií mnohých Slovákov. Dozviete sa, kedy zvyknú raňajkovať i večerať v Grécku, aké je národné jedlo Chorvátov aj to, ako vyzerajú najobľúbenejšie cestoviny Talianov.
Na letnú nôtu
Ak preferujete miesto zahraničia naše krásne Slovensko, inšpirujte sa ľahkými a zdravými receptami do batôžka. Sú jednoduché a praktické na každý výlet po okolí. Vedeli ste, že 3. augusta oslavujeme Svetový deň melónov? My sme na to nezabudli, preto sa dočítate veľa zaujímavého o tomto obľúbenom letnom ovocí. Alebo zelenine? To vám už prezradíme v našom magazíne.
Všetko o múke
So zakladateľom siete potravín FRESH Miroslavom Labašom sme sa v rozsiahlom rozhovore zamerali na rozdiel medzi bielou a celozrnnou múkou. Dozviete sa, koľko vitamínov a živín nájdeme v rozličných druhoch múk, aj to, ako sa to môže odzrkadliť na našom zdraví. Celý rozhovor čítajte už v stredu 22. júla na www.zdravepotravinydnes.sk.
(JK)