Košičan Dávid Zbojek prezradil, ako byť v tridsiatke nechutne bohatý
Ladislav Miko v ďalšej časti KOŠICE: PODCAST predstavuje Košičana Dávida Zbojka, ktorý veľkú časť roka trávi v zahraničí v Dubaji.
V úvode podcastu sa rozprávajú aj o Dávidovom detstve v Košiciach. Keďže Dávid precestoval veľkú časť sveta, dokáže Košice porovnať so svetovými metropolami. Aj napriek tomu sa so svojou manželkou rozhodli, že práve Košice sú ideálnym miestom na výchovu ich detí. Jediná vec, ktorá mu v Košiciach chýba, je hotel Hrabina, ktorý vlastnili jeho rodičia. Tentoraz by ho ale umiestnil v meste.
Podnikaniu sa začal venovať už v pätnástich rokoch, kedy začínal ako finančný poradca, ktorého robil aj jeho otec. “Mojou úlohou nie je byť najslávnejší. Ja vlastne chcem dávať týchto najslávnejších dokopy a pushovať ich. Čiže to je taká moja cesta, by som nazval. Nájsť najlepších lídrov, najväčšie hviezdy a sprístupniť tie informácie, ktoré majú len tí najlepší pre všetkých. A preto organizujeme konferencie v Monaku, v Dubaji, to sú také najčastejšie,” uviedol Dávid Zbojek v podcaste.
Takáto konferencia sa konala aj v Bratislave a rozhodli sa dať lístok za 40 eur, aby mal možnosť prísť každý, aj napriek tomu, že boli v mínuse. Zúčastnením sa takejto konferencie získajú ľudia 10 až 20-ročné skúsenosti.
(ZL)
Odporúčané články
Úrad špeciálnej prokuratúry zajtrajším dňom končí svoju existenciu. Jeho prokurátori však do posledného dňa pracujú, čoho dôkazom je aj nové obvinenie, ktoré vzniesli úradujúcemu predsedovi Košického samosprávneho kraja! Po obvinení v rámci kauzy VALENTÍN má tak Rastislav Trnka na krku ďalší problém.
Aj tento týždeň sme si pre vás pripravili prehľad podujatí v Košiciach. Pozrite si, akých podujatí sa môžete zúčastniť a nenechajte si ujsť žiadne z jedinečných kultúrnych či športových udalostí.
Medvedí cesnak je obľúbenou rastlinou, ktorá nielenže skvele chutí, ale je aj nesmierne prospešná pre naše zdravie. Táto bylinka, ktorá sa na jar objavuje v lesoch, je známa svojou charakteristickou vôňou a chuťou, ktorá pripomína cesnak, ale je o niečo jemnejšia a menej ostrá.