Prvý zimný víkend v predvianočnom duchu
A je to tu. Zima sa síce oficiálne začne až o dva týždne, no Matka Príroda sa neriadi kalendárom. A tak viacerí z vás nelenili vyštartovať za snehom a slnkom do hôr, iní sa v predtermíne tešili z príchodu Mikuláša či zašli na vianočné trhy nielen v Košiciach. Tak či onak – dôležité v živote človeka je urobiť si radosť. Nuž a o týždeň opäť prinesieme fotografie z vášho víkendu. Pozorne sledujte facebook.com/kosicednes/ a zapojte sa aj vy do fotografickej súťaže. Vyžrebovaný autor získa dve vstupenky do Kina Úsmev.








(RED)
Odporúčané články
Vianočná kapustnica patrí k neodmysliteľným pokrmom štedrovečerného stola a v mnohých domácnostiach sa dedí z generácie na generáciu. Spojenie kyslej kapusty, údeného mäsa, húb a korenín vytvára výraznú chuť, ktorá je typická pre slovenské Vianoce. Prinášame osvedčený recept v novinovom spracovaní, ktorý počíta s klasickými surovinami aj tradičným postupom prípravy. Polievka chutí najlepšie po odstátí a je vhodná na prípravu aj deň vopred.
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.