Jahňacie fašírky
Potrebujeme: 500 g jahňacieho mäso 2 vajcia 4 PL strúhanky 1 cibuľa 8 strúčikov cesnaku sušené oregáno sušená majoránka soľ, mleté čierne korenie olivový olej [ad][/ad] Postup: Jahňacie mäso premiešame s dobre pokrájanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, ochutíme soľou, čiernym korením, oreganom a majoránkou.
Potrebujeme:
- 500 g jahňacieho mäso
- 2 vajcia
- 4 PL strúhanky
- 1 cibuľa
- 8 strúčikov cesnaku
- sušené oregáno
- sušená majoránka
- soľ, mleté čierne korenie
- olivový olej
Postup:
Jahňacie mäso premiešame s dobre pokrájanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, ochutíme soľou, čiernym korením, oreganom a majoránkou. Pridáme vajcia a strúhanku a dôkladne premiešame. Tvoríme fašírky, ktoré na olivovom oleji smažíme po oboch stranách do zlatista.