Illegal trip: Veľkolepé stretnutie športových a luxusných áut už tento víkend v Košiciach!
ILLEGAL NIGHT – to je nočné stretnutie priaznivcov motorizmu s neopakovateľnou atmosférou, spojenie dvoch vášní – kvalitnej hudby a motorizmu sa nesie v duchu „ulice“, v nočných hodinách a bez platenia vstupného, aby si túto atmosféru mohol dopriať každý.
Po veľkom úspechu piatich akcií sa organizátori rozhodli pozmeniť koncept podujatia a pripravili “Illegal trip” – víkend, počas ktorého sa majitelia všetkých luxusných, športových a zaujímavo upravených automobilov najskôr ukážu ľuďom v Košiciach, potom sa hromadne presunú do Vysokých Tatier a na druhý deň sa spolu presunú späť, kde celú šou zakončia prejazdom centrom Košíc a následnou rozlúčkou.
“Ide nám v prvom rade o spojenie zrazu, jazdenia, zábavy a oddychu s dávkou zaslúženého luxusu a relaxu. Keďže sa koná výjazd vyššie spomínaných prestížnych automobilov, sme si úplne istí, že táto udalosť neujde pozornosti ani jednému fanúšikovi z kruhov „bežných“ obyvateľov celého Slovenska a pritiahne stovky až tisíce obdivovateľov na všetky zastávky, tohto výnimočného stretnutia,” píšu organizátori.
Ak ste zvedaví, všetky autá sa začnú zoskupovať už zajtra pri Jumbo centrum od 12:30 a výjazd z mesta je naplánovaný na 14:00. Viac informácií nájdete na Facebooku.
foto: Illegal Night
Odporúčané články
Polícia vyzýva motoristov, aby mysleli na prezutie zimných pneumatík včas, a takisto, aby mysleli na ďalšie povinnosti, ktoré by mali splniť pred jazdou počas zimného obdobia. Za nesplnenie týchto povinností hrozí vodičom mastná pokuta!
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.