Chalani z No Name obdarujú svoje polovičky čajom a rožkami
V KISS RÁDIU sa šírila láska. Keďže dnes je svätého Valentína a všade sa to hemžilo zaľúbencami, kvetmi či sladkými vyznaniami, Kissákov zaujímalo, ako prežívajú tento deň so svojimi polovičkami Igor Timko a Zoli Sallai z kapely No Name.
Ako prezradil Diane Gabrikovej Zoli, on má Valentína každý deň. S čím súhlasil aj Igor, ktorý vždy, keď prejde okolo kvetinárstva, poteší svoju manželku Silviu aspoň jednou ružou.
[radio_podcast slug=”co-netradicne-chystaju-pre-svoje-polovicky-chalani-z-no-name”][/radio_podcast]
Rožky a čaj
Chalani nám prezradili, že pre svoje milované polovičky si pripravili malé drobnosti. Igorovej manželke stačili rožky, keďže jej chorá a na Valentína jej ako prvé zišlo na um pečivo. A Zoli svoju partnerku Katku potešil škatuľkou so srdiečkami. „Hneď ráno som jej ju daroval. Bola to taká milá reakcia. Keďže si myslela, že sú tam nejaké čokoládky, tak mi povedala, že večer to spolu zjeme. Nič by na tom nebolo, ale musel som ju sklamať, lebo v škatuľke boli čaje,“ povedal s úsmevom.
[ad][/ad]Recept na šťastné manželstvo
Podľa Igora žiaden recept na šťastné manželstvo neexistuje. „Je to jeden emocionálny, právnický, obchodný, konšpiračný a kolegiálny vzťah. Manželia sa musia hlavne tolerovať a nebrať to ako samozrejmosť či kus nábytku,“ dodal.
Foto: Veronika Janušková
(JH)
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.