Fotoglosa: Had na Ťahanovciach mení svoj imidž…
Sídlisko Ťahanovce sa mení na mini zoologickú záhradu. Mačky bez majiteľov, nebezpečný pes, či rodinka diviakov. Tento raz tam vraj „úraduje“ had.
Aspoň to tak vraví organizácia JBP (jedna baba povedala). Nevedno, či to je domáci miláčik, alebo divoký „škrtič“. Jedno je však isté. Na Americkej triede 1 vedľa smetiakov sa vyzliekol. Žeby potreboval po voľbách prezidenta zmeniť kabát?
[ad][/ad]Odporúčané články
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.
Pred Nežnou revolúciou sme na väčšinu tovarov a služieb robili dlhšie, dožívali sme sa menej rokov a výrazný rozdiel je aj v ponuke, z ktorej si môžeme vyberať. Napriek tomu prežíva mýtus, že dnes sa žije horšie než v roku 1989.
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.