Fotoglosa: Ekologická likvidácia vrakov
Ako obyvateľ Starého Mesta sa chcem súčasným funkcionárom poďakovať za ukážkovú prácu, ktorou nadviazali na predošlé vedenie. O probléme Stromovej ulice boli informovaní len pred pár mesiacmi a už zjednali účinnú nápravu. Oceňujem testovanie pilotného programu na boj s vrakmi. Auto stačí nechať tak, zároveň nekosiť ani burinu a hneď máme dva problémy vyriešené. Už len tu prostitúciu na Stromovej a priľahlých uliciach keby vyriešili. Možno ak by dali na to auto otváracie hodiny, v čase treskúcej zimy či iného nečasu by sa sexuálne pracovníčky a klienti mohli schovať práve v tomto ekovraku. Času do zimy je dosť, tak len nech pokračujú v ničnerobení:)
(MAS)
Odporúčané články
Pýtali sme sa Košičanov, ako si predstavujú svoju štedrovečernú večeru. Dali sme im na výber medzi rezňom a rybou. Väčšina sa prikláňala k rezňu a jeden manželský pár bude mať na stole dokonca hneď všetko, aj vyprážané rezne aj rybu, aby si každý prišiel na svoje. Ako je to u vás doma?
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.


