Irónia, sarkazmus a veselá nálada! To sú naše nové televízne formáty STALO SA a #HYBAJVON
Už niekoľko týždňov vás na facebookovom profile KOŠICE:DNES vtipnými videami zabávajú naše moderátorky Barbora Slivková a Veronika Haberová v dvoch nových reláciách STALO SA a #HYBAJVON.
V televízii KOŠICE:DNES ich vysielame premiérovo raz do týždňa, STALO SA v pondelok a #HYBAJVON vo štvrtok. Okrem Facebooku KOŠICE:DNES nájdete tieto videá na našej webovej stránke aj na YouTube.
STALO SA je relácia, v ktorej Barbora a Veronika s poriadnou dávkou sarkazmu a irónie glosujú vybrané udalosti z predchádzajúceho týždňa.
#HYBAJVON má v sebe tiež poriadnu dávku nadhľadu a úsmevu, zároveň je však pre každého Košičana užitočným poradcom pri zostavovaní si víkendového programu.
Takto dala Veronika kamarátke Barbore facku – ale fakt šupu!
Baby si pomohli aj citáciami výrokov expremiéra Roberta Fica.
Veronika s Barborkou sa zamysleli aj nad tým, ako by vyzeral pondelok – prvý pracovný deň v týždni – keby mal ľudskú podobu 🙂
A sarkastickému pohľadu našej dievčenskej úderky neunikli ani zázračné košické schody, ktoré sa opravujú už tri roky…
V úvodnej časti relácie #HYBAJVON sa baby zamysleli nad tým, či na východe ozaj nič nie je.
Naše moderátorky vtipne poňali aj tému pivného Oktoberfestu.
Barbora a Veronika zjedli vtipnú kašu aj pri tvorbe zábavnej pozvánky na Bielu noc a Medzinárodný maratón mieru.
Vo štvrtej časti dievčatá potešili športovcov, jedákov a milovníkov šarkanov.
(BL)
Odporúčané články
Grilovaný baklažán v kombinácii so sviežou paradajkovou omáčkou a lahodným halloumi je ideálnym receptom na ľahké a výživné jedlo. Tento jednoduchý pokrm je vhodný ako hlavné jedlo alebo ako príloha na letné grilovanie.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.