Nový magazín pre úspešných Košičanov uzrel svetlo sveta
Mediálny dom KOŠICE:DNES uviedol na trh nový luxusný printový formát TOP KOŠICE. Tento magazín je vytvorený špeciálne pre náročnú lokálnu klientelu.
Zameriava sa na lokálny životný štýl, osobnosti košického biznisu či politiky a príbehy košických firiem. Týmto formátom mediálny dom KOŠICE:DNES vytvára v Košiciach priestor pre prezentáciu prémiových značiek, zaujímavých osobností a ich úspechov či unikátnych produktov.
„S rozvojom Košíc rastie aj lokálny dopyt po nadštandardných produktoch, službách ale i témach. V Košiciach doposiaľ nebol printový formát zameraný na tento segment. Už prvé vydanie TOP KOŠICE potvrdilo záujem čitateľov a inzerentov z Košíc, ale aj Bratislavy,“ vyjadrila sa Alexandra Mihók-Kvietková, generálna riaditeľka KOŠICE:DNES.
Exkluzivita v obsahu i forme
Magazín TOP KOŠICE je však zaujímavý nielen svojím obsahom. Má exkluzívne prevedenie, ktoré mu pridáva šmrnc a štýl. Magazín budeme doručovať úspešným Košičanom priamo a bezplatne. Nájsť ho ale môžete aj na luxusných miestach Košíc – v kvalitných hoteloch, reštauráciách, kaviarňach či predajniach.
(SZ)
Odporúčané články
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Grilovaný baklažán v kombinácii so sviežou paradajkovou omáčkou a lahodným halloumi je ideálnym receptom na ľahké a výživné jedlo. Tento jednoduchý pokrm je vhodný ako hlavné jedlo alebo ako príloha na letné grilovanie.