Cesnakové špagety
Potrebujeme: 220 g špagiet 10 PL masla 3 strúčiky nakrájaného cesnaku 1 KL čili 100 g strúhaného parmezánu soľ, mleté čierne korenie 2 PL nasekanej petržlenovej vňate Postup: Podľa návodu uvaríme špagety „al dente“.
Potrebujeme:
- 220 g špagiet
- 10 PL masla
- 3 strúčiky nakrájaného cesnaku
- 1 KL čili
- 100 g strúhaného parmezánu
- soľ, mleté čierne korenie
- 2 PL nasekanej petržlenovej vňate
Postup: Podľa návodu uvaríme špagety „al dente“. Na väčšej panvici rozpustíme maslo spoločne s cesnakom a čili. Poriadne premiešame, aby sa chute spojili. Pridajte odkvapkané špagety a parmezán a poriadne prehrejte. Dochutíme soľou, korením a petržlenovou vňaťou.
[ad][/ad]