Bravčové na hrášku
Potrebujeme: 700 g bravčového pliecka 200 g hrášku (môže byť mrazený) 5 PL rastlinného oleja cibuľu soľ mletú červenú papriku čierne mleté korenie Postup: Mäso umyjeme, nakrájame na kocky.
Potrebujeme:
- 700 g bravčového pliecka
- 200 g hrášku (môže byť mrazený)
- 5 PL rastlinného oleja
- cibuľu
- soľ
- mletú červenú papriku
- čierne mleté korenie
Postup: Mäso umyjeme, nakrájame na kocky. V hrnci osmažíme cibuľu, pridáme mäso, necháme ho zatiahnuť. Pridáme soľ, mletú červenú papriku a zalejeme vodou. Dusíme domäkka. Ku koncu pridáme hrášok, dovaríme. Ak sám nám vidí šťava riedka, zahustíme najemno nastrúhaným zemiakom. Podávame s ryžou.
Foto: shutterstock
[ad][/ad]