Bravčovo-ananásový špíz
Potrebujeme: 400 g bravčového mäsa zo stehna 2 PL grilovacieho korenia 1 KL korenia päť vôní 1 PL pálivej čili omáčky 1 limetku 1 konzervy ananásu 1 PL slnečnicového oleja soľ, mleté čierne korenie Postup: Pokrájané mäso zmiešame s korením, čili omáčkou, soľou, korením a šťavou a kôrou z 1 limetky.
Potrebujeme:
- 400 g bravčového mäsa zo stehna
- 2 PL grilovacieho korenia
- 1 KL korenia päť vôní
- 1 PL pálivej čili omáčky
- 1 limetku
- 1 konzervy ananásu
- 1 PL slnečnicového oleja
- soľ, mleté čierne korenie
Postup:
Pokrájané mäso zmiešame s korením, čili omáčkou, soľou, korením a šťavou a kôrou z 1 limetky. Necháme asi 20 minút marinovať. Potom mäso na striedačku s kúskami ananásu napicháme na špajdľu, potrieme olejem a grilujme asi 3 – 4 minúty z každej strany.
[ad][/ad]