Webi opäť úraduje!
Webová stránka KOŠICE:DNES má nového obyvateľa. Znova má chuť sa s vami zahrať na skrývačku a vy budete môcť vyhrať skvelé ceny. S druhou hrou začíname už dnes.
Kto ste ho doteraz nepoznali, tak sa zoznámte! Webi je veľmi milý škriatok, s ktorým sme sa dohodli, že za ubytovanie na našom webe bude z času na čas zabávať našich on-line čitateľov. Kto ho nájde, má šancu vyhrať.
V každom súťažnom týždni medzi 18. až 21. hodinou sa Webi schová do jedného z článkov z daného dňa na www.kosicednes.sk. Ak ho nájdete a pošlete nám správu na náš Facebook s odkazom na článok, kde sa skrýva, môžete získať denne zaujímavú cenu.
Skrýšu nesmiete zverejniť
V týždni od 20. do 24. novembra 2017 hráte každý deň o cenu v hodnote 50 eur. Nesmiete však skrýšu Webiho odhaliť verejne, napríklad komentárom na Facebooku, pretože v takom prípade vypadávate z hry.
Takže, nezabudnite tento týždeň chodiť na stránku www.kosicednes.sk denne od 18. do 21. hodiny. Nájdite tam v článkoch z daného dňa Webiho, pošlite nám súkromnú správu na Facebook s linkom na článok, kde sa schoval, a výhra bude možno práve vaša.
Akú bude mať konkrétnu podobu, sa nechajte prekvapiť.
(JV)
Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.