Prežite babie leto v zdraví
Už zajtra 7. septembra vychádza ďalšie číslo magazínu zdravé potraviny:dnes. Dozviete sa v ňom, ako pripraviť svoje telo na príchod jesene, inšpirujeme vás špecialitami z mäsa, ale aj netradičnými tipmi na chutné recepty zo sezónnych plodov.
Horúce dni sa spolu s prázdninami prakticky skončili, preto sa aj náš magazín odel do farieb prichádzajúcej jesene.
Babie leto na tanieri
Inšpiratívnymi tipmi potešíme milovníkov mäsa. Vyskúšajte náš recept na zdravšiu verziu segedínskeho guláša či zabíjačkový tanier. Nezabúdame ani na sezónnu zeleninu a ovocie. V záhradkách dozrievajú orechy, slivky, hrozno, patizóny a jeden z najväčších symbolov jesene – jablká. Tým sa venujeme na samostatnej dvojstrane, na ktorej vám prinášame recepty na tri netradičné jablčné pochúťky.
Zdravý životný štýl
Milovníkom pohybu a zdravého životného štýlu poradíme, ako sa stravovať pred a po cvičení. Aké jedlo a kedy najneskôr zjesť pred fyzickým výkonom a ako si doplniť energiu po cvičení? Ak aj vás trápia podobné otázky, odpovede spolu s ukážkami konkrétnych jedálničkov si nalistujte v našom magazíne.
Na ďalšej dvojstránke sme sa zamerali na vplyv raňajok na naše zdravie. Sú skutočne také dôležité a ak áno, prečo vlastne? Čo by sme mali raňajkovať, aby sme nášmu telu poskytli dostatok živín na štart do nového dňa? Prezradíme vám v najnovšom vydaní magazínu zdravé potraviny:dnes.
(JK)
Foto: zpd