Je len surové mäso. Čaká, kedy príde smrť
Posledných pár rokov sa stravoval skoro výlučne vegánsky. Pred takmer 90 dňami sa rozhodol prejsť na mäsitú stravu. Jeho jedálniček však pozostáva zo surového mäsa, ktoré zvykne zapiť surovými vajíčkami. Koniec tejto diéty je podľa neho zatiaľ v nedohľadne a čaká, kým nezomrie kvôli baktériám.
Neobyčajný experiment pozostáva výlučne z jedenia surového mäsa. Muža, ktorý s experimentom začal zaujíma, ako dlho vydrží na takejto strave. Na jeho Instagram a YouTube pridáva videá, ako si pochutnáva na rib-eye stejku alebo kuracích prsiach. Okrem vlastného záujmu sa rozhodol poukázať na to, že akákoľvek úprava mäsa je zbytočná. Jeho často používaným heslom je: „Jem každý deň surové mäso, kým nezomriem kvôli baktériám.“
Rastlinná strava mužovi spôsobovala problémy s pleťou, únavu a celkovo sa necítil dobre. Verí v to, že jedenie mäsa mu pomohlo vo viacerých ohľadoch. Za rozhodnutím nahrávať videá na YouTube stojí fakt, že mu to príde zaujímavé pre ľudí a istým spôsobom aj nechutné.
Na úplne prvom videu z jeho ochutnávky surového mäsa nie je vidieť nadšenie. Sám hovorí o tom, že si na to bude musieť zvyknúť. Spomína však aj to, že jeho apetít kvôli vysadeniu marihuany nebol vysoký a v tom čase jedol maximálne 1 000 kalórií denne. „Bola to vtipná, malá drogová dovolenka. Nemyslel som vôbec na nič a nič ma nezaujímalo, ale teraz som už späť v reálnom živote,“ hovorí o svojej skúsenosti. Jedným z jeho obľúbených drinkov sa stal mix pečienky, vajec a mlieka. To, že mu nápoj začal chutiť pripisuje drogám a rovnako verí, že podobne to bude aj so surovým mäsom.
Pod jeho videami sa niekedy objavia aj komentáre typu: „Ja už tri roky konzumujem surové mäso, pijem surové vajcia a nikdy som nemal žiadny problém.“ Svoju diétu zaznamenáva na Instagrame, kde pod príspevok napísal: „Moja pleť sa po 10 rokoch začína zlepšovať…“.
(VT)
Odporúčané články
Vo veku 96 rokov zomrel priamy účastník Slovenského národného povstania Karol Kuna.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.