Bylinkové palacinky
Potrebujeme:
- 170 g polohrubej múky
- 3 vajcia
- 400 ml mlieka
- čerstvé bylinky
- 1 PL oleja
- olej na vyprážanie
- soľ
Postup:
Vajcia rozšľaháme s mliekom, so štipkou soli a s olejom. Prisypeme múku, pripravíme palacinkové cesto. Vmiešame čo najviac najemno nasekaných byliniek a na tenkej vrstve oleja pečieme palacinky z oboch strán. Plníme ľubovoľným syrom alebo domácou syrovou nátierkou. Podávame so zeleninou.
[ad][/ad]Odporúčané články

Napriek zníženej DPH ceny obedových menu v reštauráciách na Slovensku stúpajú. V niektorých prevádzkach sa cena za obed blíži až k hranici desiatich eur. Vývoj cien odhalil výrazné rozdiely medzi regiónmi.