Mangová omáčka k mäsu
Premýšľate, čím zvýrazniť chuť mäsa? Vyskúšajte špeciálnu sladkastú mangovú omáčku.
Potrebujeme:
- 1 ks mango
- 2 PL citrónovej šťavy
- 2 PL pomarančovej šťavy
- 2 PL medu
- 6 PL šľahačkovej smotany
- 2 PL mascarpone alebo jemného tvarohu
- 1 PL jemnej horčice
- soľ
Postup:
Mango olúpeme a nakrájame na malé kocky. Pridáme citrónovú šťavu. V hrnci si zohrejeme med s pomarančovou šťavou. Pridáme horčicu, smotanu, syr a soľ. Do zmesi pridáme malé kúsky manga a necháme zmäknúť.
[ad][/ad]Odporúčané články

Napriek zníženej DPH ceny obedových menu v reštauráciách na Slovensku stúpajú. V niektorých prevádzkach sa cena za obed blíži až k hranici desiatich eur. Vývoj cien odhalil výrazné rozdiely medzi regiónmi.