14.02.18

Mangová omáčka k mäsu

foto: shutterstock

Premýšľate, čím zvýrazniť chuť mäsa? Vyskúšajte špeciálnu sladkastú mangovú omáčku.

Potrebujeme:

  • 1 ks mango
  • 2 PL citrónovej šťavy
  • 2 PL pomarančovej šťavy
  • 2 PL medu
  • 6 PL šľahačkovej smotany
  • 2 PL mascarpone alebo jemného tvarohu
  • 1 PL jemnej horčice
  • soľ

 

Postup:

Mango olúpeme a nakrájame na malé kocky. Pridáme citrónovú šťavu. V hrnci si zohrejeme med s pomarančovou šťavou. Pridáme horčicu, smotanu, syr a soľ. Do zmesi pridáme malé kúsky manga a necháme zmäknúť.

reklamná správa

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím