26.06.20

Nátierka zo zeleného hrášku

foto: pexels.com

Potrebujeme:

  • 150 g čerstvého hrášku
  • 1 malú cibuľu
  • 1 strúčik cesnaku
  • 30 ml bieleho vína
  • 1 PL nastrúhaného tvrdého syra
  • čerstvé mätové lístky
  • extra panenský olivový olej
  • morskú soľ

 

Postup: Cibuľu očistíme, narežeme a osmažíme na olivovom oleji dozlatista. Pridáme pretlačený cesnak a čerstvý hrášok, posolíme, podlejeme vínom a dusíme 2 - 3 minúty. Odstavíme, do zmesi prihodíme lístky mäty a rozmixujeme, vmiešame nastrúhaný syr, olivový olej a podľa chuti pridáme soľ. Ozdobíme čerstvým hráškom a mätou.

reklamná správa

PRIAMO Z FARMY ZEMPLÍNSKE JASTRABIE

Paradajky, papriky, feferónky, uhorky či zemiaky. Slovenská zelenina exkluzívne v potravinách KLAS.

Zistite viac

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím