16.01.19

Šampiňóny na smotane

foto: shutterstock
DNES
Zdieľať:

Potrebujeme:

  • 300 g šampiňónov
  • 1 cibuľu
  • 1 téglik šľahačkovej smotany
  • soľ
  • olej
  • 1 dl zeleninového vývaru
  • 2 strúčiky cesnaku

 

Postup:

Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme očistené a nakrájané šampiňóny. Posolíme a zalejeme vývarom. Dusíme asi 20 minút. Nakoniec dolejeme smotanu na šľahanie a ešte povaríme. Dochutíme podľa chuti. Podávame s ryžou alebo cestovinami.  

reklamná správa

Chýba vám zub a odvaha sadnúť si do kresla?

Implantáty nahradia chýbajúce zuby na 100%. Kvalitný materiál a precízna práca sú základom úspechu.

Zistite viac

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím