Šampiňóny na smotane
Potrebujeme:
- 300 g šampiňónov
- 1 cibuľu
- 1 téglik šľahačkovej smotany
- soľ
- olej
- 1 dl zeleninového vývaru
- 2 strúčiky cesnaku
Postup:
Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme očistené a nakrájané šampiňóny. Posolíme a zalejeme vývarom. Dusíme asi 20 minút. Nakoniec dolejeme smotanu na šľahanie a ešte povaríme. Dochutíme podľa chuti. Podávame s ryžou alebo cestovinami.
[ad][/ad]Odporúčané články

Napriek zníženej DPH ceny obedových menu v reštauráciách na Slovensku stúpajú. V niektorých prevádzkach sa cena za obed blíži až k hranici desiatich eur. Vývoj cien odhalil výrazné rozdiely medzi regiónmi.