08.11.19

Špeci roláda

foto: archív kd

Potrebujeme:

  • 700 g kuracích pŕs s kožou
  • olej, maslo

 

na palacinky: 

  • 1 vajce
  • 3 PL hladkej múky
  • 3 PL mlieka
  • soľ a mleté čierne korenie

 

na náplň:

  • 250 g húb
  • cibuľa, cesnak
  • soľ, mleté čierne korenie
  • 1 PL masla
  • 1 PL nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 KL tymiánu

 

Postup: Umyté mäso zbavíme kože, nakrájame na drobnučko a rozprestrieme späť na kožu. Na panvici opečieme na masle cibuľu a cesnak, pridáme nakrájané huby a bylinky. Udusíme a rozmixujeme. Z ingrediencií upečieme palacinky, ktoré naplníme hubovou zmesou. Na mäso položíme tri naplnené palacinky a zrolujeme. Spevníme povrázkom. Celú roládu najskôr opečieme na panvici a nakoniec dopečieme v rúre.

reklamná správa

NAJČERSTVEJŠIE MÄSO A VÝROBKY V KOŠICIACH

Kvalitu mäsa garantuje náš vlastný bitúnok. Exkluzívne iba v potravinách KLAS. Kde ich nájdem?

Zistite viac

Čítajte viac: recepty

Newsletter

Prihláste sa na odber newslettra a odoberajte novinky z KOŠICE:DNES

Váš osobný údaj (e-mail) bude spracovaný podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislativy. Stlačením tlačidla dávate súhlas so spracovaním pre zasielanie našich e-mailových noviniek (nové články, reklamné správy) po dobu max. 5 rokov. Svoj súhlas môžete kedykoľvek zrušiť cez tlačítko "odhlásiť sa z newslettra" v každom e-maile.

Diskusia

Používaním stránok KOŠICE:DNES.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.Viac info

súhlasím