Migrácia
Habovci zavítajú do potravín FRESH PLUS
Príďte sa stretnúť s podarenou dvojicou, známou z reality šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.
Prežite leto v zdraví vďaka týmto bylinkám
Lúky sú už v plnom rozkvete a skrývajú v sebe mnohé prekvapenia. Pokiaľ nie ste zástancami liekov, príroda vám ponúka veľké množstvo bylín, ktoré svojimi účinkami pomôžu vyriešiť nejeden problém.
FRESH PLUS v Gelnici: Všetko pod 1 strechou
Podľa filozofie „byť čo najdostupnejšími“ otvoril FRESH v uplynulom roku prevádzku potravín aj v Gelnici. Obyvateľom poskytuje nielen výberové výrobky, mnohé z nich v BIO kvalite, ale aj prácu v regióne, kde s ňou majú ľudia častokrát ťažkosti.
Potraviny Fresh oslavujú 6. narodeniny
Každý rok v júli sa tešíme z toho, že sme zas o rok starší. Tento rok slávime šesťročnicu. Naším najväčším prianím pri tejto udalosti je mať stále viac a viac stálych a spokojných zákazníkov.
Postrah menom homocysteín
V našich končinách sa stále častejšie hovorí o zvýšenom krvnom tlaku či cholesterole. Pritom toxická aminokyselina homocysteín môže byť pre náš organizmus ešte nebezpečnejšia.
Schudnite do plaviek vďaka týmto jedálničkom
Letná sezóna sa blíži a každý z nás si praje vyzerať v plavkách dobre. Dbajte na to, čo jete, a aj vám sa do leta môžu podariť zázraky.
Supermarket Fresh v OC Hornád dýcha novotou
Vedeli ste, že najväčšia prevádzka spoločnosti Fresh sa nachádza na sídlisku Dargovských hrdinov v Košiciach? V obchodnom centre Hornád nájdete na ploche 1000 m2 široký sortiment čerstvého ovocia a zeleniny, pečiva, mäsa a mäsových výrobkoch.
Paštéta z obchodu: Povolený prehrešok, ak si viete správne vybrať
V dnešnom porovnávaní sa zameriame na produkty, ktoré vo väčšine prípadov rozhodne nepatria do skupiny racionálnych potravín.
Potraviny, vďaka ktorým schudnete
Vrstvami oblečenia v chladnejšom období dokážeme zakryť všetky nedostatky. Letné počasie nás však núti vymieňať zimné kabáty za sukne, tričká či krátke nohavice a my si začíname uvedomovať, že máme nejaké to kilo navyše.
Odborníci budú hodnotiť 150-ročný topoľ
Odborníci budú hodnotiť 150-ročný topoľ na Staničnom námestí v Košiciach v rámci seminára Metódy hodnotenia drevín, ktorý sa uskutoční v stredu v košickej botanickej záhrade.
Petr Havlíček: Existujú aj priateľskejšie verzie sladených vôd
Pitný režim a jeho podoba sú témy, ktoré sa neustále opakujú v populárnych médiách aj medzi odborníkmi. Na to, koľko piť, čo piť a kedy piť, neexistuje jednotný názor.
10 spôsobov, ako spáliť kalórie z Big Macu
Všetci občas radi zhrešíme, najmä, ak ide o nezdravé jedlo. Niekedy zas nie je čas na varenie a vychutnávanie si jedla.
Jar je tu a s ňou aj čas na cvičenie
Pohyb je pre nás dôležitý. Šport sa stal v dnešnej dobe životným štýlom. Prepadlo tomu množstvo nielen mladých ľudí.
Plnohodnotná strava celiatikov
Celiakia postihuje 1 % európskej populácie. Väčšina ľudí o svojej precitlivenosti na lepok ani nevie, čo je veľmi nebezpečné.
11 praktických rád, ako zatočiť s vysokým cholesterolom
Zvýšená hladina cholesterolu sa stala doslova civilizačným ochorením. Stretáva sa s ňou stále viac ľudí, a to nielen tých starších.
Škoda Citigo je odovzdaná!
Škodu Citigo si prevzala mamička na materskej dovolenke Vladimíra Burjáková zo Svidníka. Cenu jej odovzdali zástupcovia siete potravín Fresh a denníka košice:dnes, ktorí jej zaželali najmä veľa šťastných kilometrov bez nehody.
Bláznivý apríl: Počasie dokáže potrápiť naše zdravie
Tešíte sa, že konečne prišla jar? Nezabudnite sa však pripraviť na nehostinné aprílové počasie, ktoré môže výrazne vplývať na vaše zdravie.
S mliekom ku zdraviu
Mlieko patrí medzi významné zdroje bielkovín. Okrem toho obsahuje mnoho vitamínov, minerálnych látok a vápnik, ktorý priaznivo pôsobí na naše kosti a zuby.
Nahliadli sme do kuchyne Dobrožrútov – Zvalovcov
Vyrastali v tej istej dedinke pri Prievidzi a poznajú sa tak dlho, že spoločný život, svadba a nádherná malá Zoe je tou zákonitou sladkou čerešničkou na torte ich vzťahu.
Čo sa s naším telom deje, keď sa prejedáme?
Niekedy jednoducho nevieme odolať alebo si zvolíme nevhodné (príliš ťažké) jedlo. Zajedáme psychické napätie či nahromadený stres, alebo kvôli pracovnému vyťaženiu celý deň nejeme a potom sa večer „napráskame“.