Pikantný bravčový perkelt
Postup: Na bravčovej masti speníme cibuľu a osmažíme na kúsky nakrájané bravčové mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme rascu, mletú červenú papriku a zalejeme vodou.
Postup: Na bravčovej masti speníme cibuľu a osmažíme na kúsky nakrájané bravčové mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme rascu, mletú červenú papriku a zalejeme vodou. Dusíme asi hodinu, kým nie je mäso mäkké. Počas varenia pridáme nadrobno nakrájanú čili papriku. Podľa potreby zahustíme múkou.
Potrebujeme:
- 500 g bravčového mäsa
- 2 PL bravčovej masti 1 cibuľu podľa chuti soľ, mleté čierne korenie
- 1 kávová lyžička mletej červenej papriky
- 1 kávová lyžička mletej rasce 1 čili papričku
- 1 PL hladkej múky