Zažite explóziu chutí a vôní v podobe šesťchodovej zážitkovej večere v hoteli Yasmin
Koncom mesiaca sa v hoteli Yasmin opäť uskutoční známa akcia pod názvom “Out of kitchen”, na ktorej si budete môcť vychutnať vynikajúce jedlá v podaní šéfkuchárov Martina Petríka a hosťa Karola Sklenára.
Súboj dvoch šéfkuchárov
29. júna (štvrtok) o 18:00 si budete môcť užiť nezabudnuteľnú atmosféru v podobe šesťchodovej zážitkovej večere, ktorú pre vás pripraví známy šéfkuchár Martin Petrík a hosť večera, executive chef Karol Sklenár. Pôjde o “súboj” dvoch šéfkuchárov, pričom o víťazovi rozhodnú hostia a navyše jeden z hostí bude môcť vyhrať vstupenky na ďalší event “Mimo kuchyne“.
Explózia chutí a vôní
Vo štvrtkový večer si budete môcť vychutnať naozaj netradičný výbuch chutí, nakoľko všetky jedlá budú pripravované na letnej terase, priamo na grile. ,,Jedli ste už dezert, ktorý je pripravený v grile? Ešte nie? Tak sa môžete tešiť na explóziu chutí a vôní. V degustačnom menu hostí určite prekvapí melónové kapučíno, jemne zaúdená foie-gras či púpavová zmrzlina…,” upresnil marketingový špecialista hotela Yasmin Martin Queue.
Okrem fantastického a zároveň netradičného jedla vám atmosféru bude spríjemňovať živá hudba v podaní Andyho Samuela Hudáka, ktorý hosťom predvedie nielen domáce, ale aj svetové hity a rockové balady.
O akcii
Koncept “Mimo kuchyne” spustil hotel Yasmin minulého roka. Prvá akcia sa konala 23.novembra 2022 a hosťom večera bol vtedy Gabo Kocák. Večera bola zložená zo sezónnych surovín vychádzajúcich z tradičných receptúr. Hostia však mali možnosť ochutnať aj netradičné suroviny ako sú mušle, foies gras a iné.
Pri gastronomických večeroch je bežnou praxou príprava všetkých chodov realizovaná hosťujúcim alebo domácim šéfkuchárom. Tieto akcie sú však špeciálne v tom, že sa jedná o priateľský súboj šéfkuchárov, v rámci ktorého každý z nich pripravuje tri chody zvlášť.
V apríli tohto roka mali hostia možnosť ochutnať špeciality ako je králik, hovädzí jazyk či jahňa a dezert pozostávajúci z netradičnej kombinácie chutí, akými je uhorka, krémový syr, mäta, čokoláda a rebarbora.
Zážitkovú večeru pripravovali Martin Novák z obľúbenej TV show “Na nože” a šéfkuchár Martin Petrík.
V sérii kulinárskych večerov bude hotel Yasmin pokračovať aj naďalej. Meno ďalšieho známeho šéfkuchára však nateraz neprezradia.
Odporúčané články
Hľadáte ideálne miesto na rodinnú dovolenku, kde si vaše deti užijú zábavu a vy si zároveň oddýchnete? Slovensko ponúka množstvo rodinne orientovaných hotelov, ktoré ponúkajú pestrý program a kvalitné služby pre deti všetkých vekových kategórií.
Ak uvažujete o tom, že si zaobstaráte tienenie pre svoj dom, už viac nerozmýšľajte. Tienenie je jedným z najúčinnejších a najjednoduchších opatrení na zníženie spotreby energie v domácnosti. V lete zabraňuje prehrievaniu interiéru a v zime zase úniku tepla.
Chcete svoju partnerku potešiť krásnym šperkom a záleží vám na tom, aby bol osobný a s hlbšou symbolikou? Skúste sa inšpirovať drahokamami podľa znamenia zverokruhu. Existuje dlhá tradícia, podľa ktorej sa ku každému znameniu hodia určité typy kameňov, ktoré v sebe nesú špecifickú energiu a význam.