Vychutnajte si zážitkovú šesť chodovú večeru v hoteli Yasmin
Máte už program na stredajší (23. 11.) večer? V Hoteli Yasmin v Košiciach sa bude konať zážitková šesť chodová večera s názvom “Out of kitchen” pod taktovkou známeho šéfkuchára Gaba Kocáka a hotelového šéfkuchára Martina Petríka. Ak ešte nemáte lístky, neváhajte a zakúpte si ich na hotelovej recepcii.
Degustačná večera bude veľmi rozmanitá a jedlá, ktoré sa v ten večer budú podávať, budú vždy tématicky rozdelené. Večera bude zložená zo sezónnych surovín vychádzajúcich z tradičných receptúr. Hostia však budú mať možnosť ochutnať aj netradičné suroviny ako sú mušle, foies gras a iné. “Večer bude prebiehať ‘Mimo kuchyne’ a teda niektoré chody budú servírované priamo pred zrakom hostí. Každý chod bude pred servírovaním prezentovaný šéfkuchármi osobne. Všetky chody budú samozrejme párované s úžasným vínom od vinárstva NICHTA, ktoré bude prezentovať samotný majiteľ vinárstva Branislav Nichta,” uviedol marketingový špecialista hotela Yasmin Martin Queue.
Stredajší večer bude sprevádzaný aj hudobne v podaní známeho rockového speváka Andyho Samuela Hudáka, ktorý hosťom predvedie nielen domáce, ale aj svetové hity a rockové balady. Celú akciu bude moderovať Martin Molnár, známy ako DJ A-Z BEST, ktorý bude tento event sprevádzať aj hudobne.
Pri gastronomických večeroch je bežnou praxou príprava všetkých chodov realizovaná hosťujúcim alebo domácim šéfkuchárom. Táto akcia je však špeciálna, pretože sa bude jednať o priateľský súboj šéfkuchárov, v rámci ktorého bude každý z nich pripravovať 3 chody zvlášť.
Podobná akcia sa v hoteli Yasmin konala aj nedávno. Išlo o Španielsky večer so známym šéfkuchárom Vojtom Artzom, ktorý hudobne sprevádzal flamenco umelec Paco de Eva. “Tento event mal u hostí veľký úspech, čomu sa veľmi tešíme,” uviedol Martin Queue. V sérií kulinárskych večerov bude hotel Yasmin pokračovať aj naďalej. Meno ďalšieho známeho šéfkuchára však nateraz neprezradia.
(ZL)
Odporúčané články
Máte chuť na tradičné slovenské jedlo, ktoré nikdy neomrzí alebo ste typ, ktorý sa vďaka exotickej chuti rád prenesie do tropického Thajska? Novootvorená Kantína na druhom poschodí na Stanici Košice vám ponúka veľa možností.