Vychutnajte si zážitkovú šesť chodovú večeru v hoteli Yasmin
Máte už program na stredajší (23. 11.) večer? V Hoteli Yasmin v Košiciach sa bude konať zážitková šesť chodová večera s názvom “Out of kitchen” pod taktovkou známeho šéfkuchára Gaba Kocáka a hotelového šéfkuchára Martina Petríka. Ak ešte nemáte lístky, neváhajte a zakúpte si ich na hotelovej recepcii.
Degustačná večera bude veľmi rozmanitá a jedlá, ktoré sa v ten večer budú podávať, budú vždy tématicky rozdelené. Večera bude zložená zo sezónnych surovín vychádzajúcich z tradičných receptúr. Hostia však budú mať možnosť ochutnať aj netradičné suroviny ako sú mušle, foies gras a iné. “Večer bude prebiehať ‘Mimo kuchyne’ a teda niektoré chody budú servírované priamo pred zrakom hostí. Každý chod bude pred servírovaním prezentovaný šéfkuchármi osobne. Všetky chody budú samozrejme párované s úžasným vínom od vinárstva NICHTA, ktoré bude prezentovať samotný majiteľ vinárstva Branislav Nichta,” uviedol marketingový špecialista hotela Yasmin Martin Queue.
Stredajší večer bude sprevádzaný aj hudobne v podaní známeho rockového speváka Andyho Samuela Hudáka, ktorý hosťom predvedie nielen domáce, ale aj svetové hity a rockové balady. Celú akciu bude moderovať Martin Molnár, známy ako DJ A-Z BEST, ktorý bude tento event sprevádzať aj hudobne.
Pri gastronomických večeroch je bežnou praxou príprava všetkých chodov realizovaná hosťujúcim alebo domácim šéfkuchárom. Táto akcia je však špeciálna, pretože sa bude jednať o priateľský súboj šéfkuchárov, v rámci ktorého bude každý z nich pripravovať 3 chody zvlášť.
Podobná akcia sa v hoteli Yasmin konala aj nedávno. Išlo o Španielsky večer so známym šéfkuchárom Vojtom Artzom, ktorý hudobne sprevádzal flamenco umelec Paco de Eva. “Tento event mal u hostí veľký úspech, čomu sa veľmi tešíme,” uviedol Martin Queue. V sérií kulinárskych večerov bude hotel Yasmin pokračovať aj naďalej. Meno ďalšieho známeho šéfkuchára však nateraz neprezradia.
(ZL)