Bolonské špagety
Potrebujeme: 1 cibuľu 2 cesnakové strúčiky 2 mrkvy 1 petržlen 4 PL olivového oleja 500 g mletého bravčového mäsa 500 g paradajok 300 g špagiet Podľa chuti: tymián, bazalku soľ, mleté čierne korenie strúhaný parmezán Postup: Na oleju osmažíme cibuľu, pridáme cesnak a najemno nakrájanú zeleninu.

Potrebujeme:
- 1 cibuľu
- 2 cesnakové strúčiky
- 2 mrkvy
- 1 petržlen
- 4 PL olivového oleja
- 500 g mletého bravčového mäsa
- 500 g paradajok
- 300 g špagiet
Podľa chuti:
- tymián, bazalku
- soľ, mleté čierne korenie
- strúhaný parmezán
Postup:
Na oleju osmažíme cibuľu, pridáme cesnak a najemno nakrájanú zeleninu. Potom dáme do hrnca mäso a opražíme. Na záver dáme ošúpané paradajky a bylinky. Dusíme asi 30 minút. Špagety uvaríme na skus, dáme na tanier, polejeme omáčkou a a posypeme syrom.
PL=polievková lyžica, ČL=čajová lyžica
Odporúčané články

Bravčové stehno na cesnaku
Potrebujeme: 1 kg bravčového stehna 2 cibule 5 strúčikov cesnaku 2 PL masla bravčovú masť soľ mleté čierne korenie korenie gyros mletú rascu vodu [ad][/ad] Postup: Mäso osolíme a okoreníme.

Langoše na celý týždeň
Postup: Všetky suroviny zmiešajte a vypracujte cesto, vložte ho do mikroténového vrecúška a uložte minimálne na 4 hodiny do chladničky.

Kvietkovci ochutnávajú: tradičné a netradičné jedlá obľúbených dovolenkových destinácií
V rodine Kvietkovcov sa tento rok rozhodli ochutnať kuchyňu obľúbených dovolenkových destinácií. Nie však u nich doma, ale priamo v centre diania – v reštauráciách a malých rodinných podnikoch rozličných miest.