Bryndzové kuracie prsia
Potrebujeme: 800 g kuracích pŕs 200 g bryndze čerstvý kôpor petržlenovú vňať mleté čierne korenie soľ hladkú múku vajce strúhanku [ad][/ad] Postup: Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek.
Potrebujeme:
- 800 g kuracích pŕs
- 200 g bryndze
- čerstvý kôpor
- petržlenovú vňať
- mleté čierne korenie
- soľ
- hladkú múku
- vajce
- strúhanku
Postup: Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým čiernym korením, jemne osolíme. Pozor, bryndza je slaná dosť. Obalíme v trojobale a vysmažíme. Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom.
[ad2][/ad2]Odporúčané články

Langoše na celý týždeň
Postup: Všetky suroviny zmiešajte a vypracujte cesto, vložte ho do mikroténového vrecúška a uložte minimálne na 4 hodiny do chladničky.

Bravčové stehno na cesnaku
Potrebujeme: 1 kg bravčového stehna 2 cibule 5 strúčikov cesnaku 2 PL masla bravčovú masť soľ mleté čierne korenie korenie gyros mletú rascu vodu [ad][/ad] Postup: Mäso osolíme a okoreníme.

Kvietkovci ochutnávajú: tradičné a netradičné jedlá obľúbených dovolenkových destinácií
V rodine Kvietkovcov sa tento rok rozhodli ochutnať kuchyňu obľúbených dovolenkových destinácií. Nie však u nich doma, ale priamo v centre diania – v reštauráciách a malých rodinných podnikoch rozličných miest.