Fašírky s kyslou smotanou
Potrebujeme: 500 g mletého bravčového mäsa 4 vajcia 2 šálky vody 4 PL hladkej múky polovica balíčka prášku do pečiva 2 pl kyslej smotany nasekaný cesnak soľ, mleté čierne korenie Postup: Všetky suroviny na prípravu fašírok zmiešame v miske.
Potrebujeme:
- 500 g mletého bravčového mäsa
- 4 vajcia
- 2 šálky vody
- 4 PL hladkej múky
- polovica balíčka prášku do pečiva
- 2 pl kyslej smotany
- nasekaný cesnak
- soľ, mleté čierne korenie
Postup:
Všetky suroviny na prípravu fašírok zmiešame v miske. Necháme 20 minút odstáť a potom z hmoty tvarujeme menšie fašírky, ktoré smažíme na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.Vysmažené ukladáme na papierový obrúsok, aby sme sa zbavili prebytočného oleja a podávame so zemiakovou kašou.
[ad][/ad]