Holandské rezne
Potrebujeme: 500 g mletého bôčika 1 dl mlieka soľ, mleté čierne korenie štipku muškátového kvetu 200 g syra vajce, múku a strúhanku na trojobal olej na vyprážani [ad][/ad] Postup: Mäso zmiešame s mliekom, misku prikryjeme fóliou a necháme v chladničke cez noc.
Potrebujeme:
- 500 g mletého bôčika
- 1 dl mlieka
- soľ, mleté čierne korenie
- štipku muškátového kvetu
- 200 g syra
- vajce, múku a strúhanku na trojobal
- olej na vyprážani
Postup:
Mäso zmiešame s mliekom, misku prikryjeme fóliou a necháme v chladničke cez noc. Na druhý deň primiešame strúhaný syr, soľ a korenie. Vytvárame placky, ktoré obalíme v trojobale a vyprážame do zlatista. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

