Koláčik ku kávičke
Potrebujeme: 300 g polohrubej múky 200 g práškového cukru 1 dl oleja 1 kypriaci prášok 1 vanilkový cukor 1 PL kakaa 1 marhuľový kompót Postup: V miske si zmiešajte všetky suché suroviny, do toho vylejte šťavu z kompótu, dobré premiešame a vylejte na pomastený a múkou vysypaný plech.
Potrebujeme:
- 300 g polohrubej múky
- 200 g práškového cukru
- 1 dl oleja
- 1 kypriaci prášok
- 1 vanilkový cukor
- 1 PL kakaa
- 1 marhuľový kompót
Postup: V miske si zmiešajte všetky suché suroviny, do toho vylejte šťavu z kompótu, dobré premiešame a vylejte na pomastený a múkou vysypaný plech. Na vrch poukladajte pokrájané marhule a upečte pri teplote 180 °C asi 25 min.
[ad][/ad]Odporúčané články

Kvietkovci ochutnávajú: tradičné a netradičné jedlá obľúbených dovolenkových destinácií
V rodine Kvietkovcov sa tento rok rozhodli ochutnať kuchyňu obľúbených dovolenkových destinácií. Nie však u nich doma, ale priamo v centre diania – v reštauráciách a malých rodinných podnikoch rozličných miest.

Langoše na celý týždeň
Postup: Všetky suroviny zmiešajte a vypracujte cesto, vložte ho do mikroténového vrecúška a uložte minimálne na 4 hodiny do chladničky.

Bravčové stehno na cesnaku
Potrebujeme: 1 kg bravčového stehna 2 cibule 5 strúčikov cesnaku 2 PL masla bravčovú masť soľ mleté čierne korenie korenie gyros mletú rascu vodu [ad][/ad] Postup: Mäso osolíme a okoreníme.