Kuracia pečeň na majoránke
Potrebujeme: 600 g kuracej pečene 2 PL olivového oleja 1 cibuľu 2 strúčiky cesnaku majoránku 150 ml bieleho vína čerstvú cibuľu na ozdobu Postup: Na olivovom oleji speníme cibuľu a cesnak, pridáme kuraciu pečeň a opečieme dozlatista.
Potrebujeme:
- 600 g kuracej pečene
- 2 PL olivového oleja
- 1 cibuľu
- 2 strúčiky cesnaku
- majoránku
- 150 ml bieleho vína
- čerstvú cibuľu na ozdobu
Postup: Na olivovom oleji speníme cibuľu a cesnak, pridáme kuraciu pečeň a opečieme dozlatista. Zalejeme vínom, ochutíme majoránkou, necháme prevrieť. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo čerstvým pečivom. Dozdobíme cibuľkou.
[ad][/ad]