Letná kuracinka
Potrebujeme: 500 g kuracieho mäsa 1 mrkvu 1 pór 1 kapiu hrsť zeleného hrášku hrsť kukuričných zŕn hrsť zelenej fazuľky 2 PL olivového oleja podľa chuti soľ, korenie, rascu, pažítku, vegetu vývar na podlievanie PL=polievková lyžica [ad][/ad] Postup: Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky alebo pásiky.
Potrebujeme:
- 500 g kuracieho mäsa
- 1 mrkvu
- 1 pór
- 1 kapiu
- hrsť zeleného hrášku
- hrsť kukuričných zŕn
- hrsť zelenej fazuľky
- 2 PL olivového oleja
- podľa chuti soľ, korenie, rascu, pažítku, vegetu
- vývar na podlievanie
PL=polievková lyžica
[ad][/ad]Postup:
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky alebo pásiky. Zeleninu umyjeme a podľa chuti nakrájame. V hrnci zohrejeme olivový olej a pridáme mäso. Osolíme a okoreníme. Podlejeme trochou vývaru a dusíme asi 5 – 7 minút. Potom pridáme zeleninu a opäť podlejeme. Dusíme ďalších 10 minút.


