Silvestrovský punč
Potrebujeme: 1/2 šálky pomarančového likéru 1 šálku vodky 2 šálky šťavy z granátového jablka 4 šálky zázvorového piva 2 x 750 ml šampanského alebo šumivého vína (brut) 1 veľký pomaranč nakrájaný na tenké plátky 1 veľký citrón nakrájaný na tenké plátky 0,5 kg malín (čerstvých alebo mrazených) semienka granátového jablka, listy mäty a citrusy na
Potrebujeme:
- 1/2 šálky pomarančového likéru
- 1 šálku vodky
- 2 šálky šťavy z granátového jablka
- 4 šálky zázvorového piva
- 2 x 750 ml šampanského alebo šumivého vína (brut)
- 1 veľký pomaranč nakrájaný na tenké plátky
- 1 veľký citrón nakrájaný na tenké plátky
- 0,5 kg malín (čerstvých alebo mrazených)
- semienka granátového jablka, listy mäty a citrusy na ozdobu pohára
Postup: Vo veľkej mise premiešajte pomarančový likér, vodku a šťavu z granátového jablka. Nechajte poriadne vychladiť cez noc. Krátko pred podávaním pridajte zázvorové pivo a šampanské. Jemne premiešajte. Nakoniec vložte tenké plátky pomaranča, citróna a maliny. Podávajte studené, zdobené ďalším ovocím a mätou.
[ad2][/ad2]Odporúčané články

Kvietkovci ochutnávajú: tradičné a netradičné jedlá obľúbených dovolenkových destinácií
V rodine Kvietkovcov sa tento rok rozhodli ochutnať kuchyňu obľúbených dovolenkových destinácií. Nie však u nich doma, ale priamo v centre diania – v reštauráciách a malých rodinných podnikoch rozličných miest.

Bravčové stehno na cesnaku
Potrebujeme: 1 kg bravčového stehna 2 cibule 5 strúčikov cesnaku 2 PL masla bravčovú masť soľ mleté čierne korenie korenie gyros mletú rascu vodu [ad][/ad] Postup: Mäso osolíme a okoreníme.

Langoše na celý týždeň
Postup: Všetky suroviny zmiešajte a vypracujte cesto, vložte ho do mikroténového vrecúška a uložte minimálne na 4 hodiny do chladničky.