Živánska
Potrebujeme: 3 kúsky bravčovej krkovičky 3 cibule 150 údenej klobásy 100 g prerastenej slaniny 9 veľkých zemiakov podľa chuti kečup, soľ, čierne mleté korenie, horčica, olej, rasca Postup: Všetky suroviny pokrájame, uložíme na alobal, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a kvapneme trocha kečupu.
Potrebujeme:
- 3 kúsky bravčovej krkovičky
- 3 cibule
- 150 údenej klobásy
- 100 g prerastenej slaniny
- 9 veľkých zemiakov
- podľa chuti kečup, soľ, čierne mleté korenie, horčica, olej, rasca
Postup:
Všetky suroviny pokrájame, uložíme na alobal, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a kvapneme trocha kečupu. Zabalíme do alobalu a pečieme v rúre asi 45 min. pri teplote 200 °C. Balíčky rozbalíme a dáme zapiecť asi na 15 min.
[ad][/ad]