TIP na Valentína: Pre všetky páry, ktorým láska chutí
Je mnoho spôsobov, ako stráviť blížiaci sa sviatok Valentína, skúste ale niečo špeciálne. Oslávte deň zaľúbených luxusnou večerou v prestížnej reštaurácii. V DoubleTree by Hilton vás čaká romantický zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudnete.
Štrnásty február nemusí byť len o hmotných daroch. Skúste prejaviť svoju lásku spôsobom, ktorý poláska dušu vášho partnera, vyvolá v ňom silný zážitok. Urobíte dobre, ak svoju polovičku prekvapíte niečím výnimočným. Nezabúdajte, že dokonalé rande stálo určite aj za zrodom vašej lásky. Prečo si to nezopakovať?
Stavte na romantickú večeru
Velentínsku večeru ponúka Hilton už každoročne. Pre rok 2018 si šéfkuchár pripravil naozaj skvostné menu. Jeho súčasťou bude aperitív v podobe originálneho miešaného drinku, ktorý barmani vytvorili špeciálne pre tento večer. Cieľom kombinácie je povzbudiť zmysly, odbúrať nervozitu a prostredníctvom bubliniek vzrušujúco poštekliť na jazyku. Srdcom celého drinku bude obľúbené Prosecco. Originálnu chuť dotvorí suché Martini v kombinácii s vodkou, broskyňovým bolsom a grenadínou.

A čo jedlo? Láska predsa ide cez žalúdok a v DoubleTree by Hilton to dobre vedia. Na výbere valentínskych pokrmov si teda dali obzvlášť záležať. „Každé chutné jedlo zosilní vášeň, keď je pripravené s láskou, nápadito naaranžované a podávané s úsmevom. Výber menu nášho šéfkuchára, zostavený špeciálne pre tento večer, to do bodky spĺňa,“ zhodnotila Adela Zakarová, marketingová manažérka.
Vo výnimočný deň výnimočné lahôdky
Môžete sa tešiť už hneď na predjedlo – jemne krájané teľacie stehno pripravené metódou sous vide podávané na tuniakovej omáčke s gigant kaparami – jemným afrodiziakom, ktoré naštartuje chuťové poháriky.
Hlavným chodom bude supreme z perličky plnené parmskou šunkou na cviklovom rizote s baby špenátom a domácim creme fraîche. Očakávať môžete bezpochyby netradičný kulinársky zážitok. Pri výbere tohto variantu určite neurobíte krok vedľa.
Na výber však budete mať aj alternatívu – jemne pečený filet pražmy kráľovskej v bylinkovej kruste s ratatouille a avokádom, domácimi zemiakovými gnocchi a limetkovou penou. Opäť zaručená voľba. Už starí Gréci si totiž jemné mäso tejto ryby obľúbili natoľko, že ju zasvätili Afrodite, bohyni lásky.
Nezabudnite na kvalitné víno
Dokonalou sladkou bodkou na záver bude dezert – red velvet roláda so snehovými pusinkami. Bohatý biely krém v kombinácii s červeným korpusom a nezameniteľnou jemnosťou a vláčnosťou je skvelou kombináciou. Vďaka osobitej súhre farieb je ideálnym dezertom pre všetky páry, ktorým láska chutí.

Víno je jeden z najpopulárnejších nápojov od dávnoveku a dokonalý elixír mladosti. Someliér DoubleTree by Hilton vám bude počas večere plne k dispozícii. Rád vám odporučí kvalitné víno ku každému chodu. Aby však bola atmosféra dokonale romantická, reštaurácia zaútočí aj na vaše ostatné zmysly.
Aj tento rok si budete môcť počas večere vychutnávať melódie živej hudby. Gitarové struny z minulého roka vystriedajú tóny klavíra. Výnimočný večer dotvorí nasvietenie priestorov a sviečky so živou kvetinovou výzdobou na stoloch.
(SZ)
Valentínsku večeru s rôznymi obmenami aj v spojení s balíčkami k ubytovaniu pripravuje DoubleTree by Hilton každoročne. Medzi hosťami má mimoriadny úspech. Dôkazom toho je aj romantický príbeh dvoch mladých ľudí, ktorí sa na prvom stretnutí ohľadom svadby v týchto priestoroch priznali, že prvú spoločnú večeru absolvovali práve počas Valentína v košickom Hiltone. Bol to pre nich mimoriadne romantický a silný zážitok, a teda aj jeden z dôvodov, prečo sa rozhodli zorganizovať svoju svadbu na rovnakom mieste.