Leto v našom magazíne
Už v stredu 6. júla vychádza ďalšie číslo magazínu zdravé potraviny:dnes. Dozviete sa v ňom, ako sa stravovať počas veľkých horúčav, prezradíme vám tiež tipy na zdravé zaváranie a nezabudneme nahliadnuť do kuchyne známej osobnosti.
Ak počas horúcich dní obľubujete ľahké pokrmy, ale chýba vám inšpirácia, poradíme vám.
Letná sezóna
Na stránkach magazínu si nalistujete recepty na sviežu jahodovú polievku, rozmarínového ostrieža na paradajkách, ríbezľový koláč aj na uhorkovo-citrónovú limonádu. Okrem toho vám prezradíme, aké stravovacie návyky by ste počas vysokých teplôt mali dodržiavať, aby ste nič nepodcenili. Počas letných mesiacov nezabú
dajte ani na vitamíny. Poradíme vám, ktoré je dobré zaradiť do jedálnička.
Zdravá ryba aj vláknina
Obľúbenou zložkou stravy sa počas leta stáva aj ryba, keďže je ľahká a zároveň zdravá. Častokrát si ju doprajeme v prímorských dovolenkových destináciách. V našom magazíne sa dočítate, po ktorých sladkovodných aj morských rybách sa oplatí siahnuť.
Predstavíme vám tiež unikátnu košickú Pekáreň UNI, ktorej produkty môžete po novom nájsť aj na pultoch siete potravín FRESH. Ich dva výrobky – Chlieb čertík a tmavé žemle Zrno – obsahujú nadpriemerné množstvo vlákniny a prírodných vitamínov B. Zaujíma vás, prečo sú práve tieto zložky obzvlášť dôležité pre náš organizmus? Dočítate sa v novom vydaní magazínu zdravé potraviny:dnes.
Ilustračné foto: shutterstock