Deti postavia na Terase hrady z piesku
Organizátori výnimočného projektu MČ Košice – Západ – Beach Plaza Terasa 2016 museli pre nepriaznivé počasie zmeniť naplánovaný program. Prvé košické majstrovstvá detí v stavaní pieskových hradov sa uskutočnia dnes o 16:00 hod. na Terase pred OC Galéria Košice.
„Dnes o 16:00 hod. postavíme na Terase hrady z piesku a zabavíme sa na skvelom divadle. Deti čakáme o 16:00 hod. pred OC Galéria. Súťažiť môžu jednotlivci aj kolektívy. Dospelí a mládež sa môžu tešiť na komédiu “Kamene vo vreckách” v podaní divadla Kontra zo Spišskej Novej Vsi so začiatkom o 18:00 hod. pred “Galérkou”. Tešíme sa na vašu návštevu,” pozýva na Facebooku MČ Košice Západ.
Program Beach Plaza Terasa 2016 na najbližšie dni piatok 22.7., 15:00 - Terasa Beach Futbal Cup - turnaj v plážovom futbale pred OC Galéria (* akcia bola z dôvodu nepriazne počasia presunutá z pôvodného termínu 16.7.). Svoje družstvo ešte stále môžete prihlásiť: na [email protected] 18:00 - Demeterovci - ľudová cimbalová muzika pred OC Galéria sobota 23.7., 9:00 - 18:00 - Terasa FITNESS Day - celodenné cvičenia v rôznych štýloch a aktivitách nedeľa 24.7., 16:00 - Terasa EMERGENCY Day - ukážky a workshopy v podaní silových a záchranných zložiek (polícia, hasiči, záchranári)
(KUS)
Foto: FB Košice Západ – Terasa
Odporúčané články
Veľa ľudí je presvedčených, že atramentové tlačiarne sú oveľa vhodnejšie na príležitostnú tlač, pretože sú lacnejšie. Pravdou však je, že ak tlačíte predovšetkým textové dokumenty, nie je problém nájsť v súčasnosti kvalitné, ale hlavne lacné laserové modely. Že neviete, ktoré laserové tlačiarne stoja za to? To je v poriadku. V nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov.
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.