Dobrovoľníci pomocou elektrokolobežiek roznášali výsledky testovaným
Európska platforma Bolt podporuje zdravotníkov pri celoplošnom testovaní. Pri prvej vlne testovania pomohla promo kódmi na bezplatnú prepravu pre zdravotníkov v hodnote 15 000 eur, ale aj bezplatnými elektrokolobežkami napríklad na košickom letisku.
Spoločnosť zároveň vyzýva všetky zdravotnícke zariadenia bojujúce proti koronavírusu, aby si o pomoc v prípade potreby ešte požiadali.
Po prvej pomoci zdravotníkom, ktorú spustili v podobe bezplatnej prepravy koncom minulého mesiaca, prišli na rad ďalšie spôsoby ako uľahčiť prácu hrdinom, starajúcim sa o testovanie na koronavírus.
Vznikla nová iniciatíva Bolt Cares, ktorá za účelom rozšírenia pomoci ľuďom z prvej línie pomáhala aj pri prvom celoplošnom testovaní. Spoločnosť Bolt plánuje podporovať hrdinov z prvej línie aj počas druhého kola testovania, a tiež svoju pomoc postupne rozšíriť do ďalších, nielen zdravotníckych oblastí.
[ad][/ad]Eletrokolobežky na letisku
Počas prvej vlny celoplošného testovania na Slovensku boli zdravotníckym pracovníkom v 5 mestách darované promo kódy na bezplatné jazdy. Bolt tak distribuoval v priebehu prvej vlny testovania v kombinácii so stálou pomocou pre zdravotníkov promo kódy na bezplatné jazdy v celkovej hodnote 15 000 eur.
Zelené elektrokolobežky, ako jednoduchý a rýchly druh prepravy zefektívnili testovanie v Košiciach na letisku. Dobrovoľníci pomocou nich roznášali výsledky testovaným, a tým umožnili čo najrýchlejšie odovzdávanie výsledkov ľuďom, ktorí na ne v nepriaznivom počasí čakali.
[ad2][/ad2]Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Grilovaný baklažán v kombinácii so sviežou paradajkovou omáčkou a lahodným halloumi je ideálnym receptom na ľahké a výživné jedlo. Tento jednoduchý pokrm je vhodný ako hlavné jedlo alebo ako príloha na letné grilovanie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.