Fotoglosa: Had na Ťahanovciach mení svoj imidž…
Sídlisko Ťahanovce sa mení na mini zoologickú záhradu. Mačky bez majiteľov, nebezpečný pes, či rodinka diviakov. Tento raz tam vraj „úraduje“ had.
Aspoň to tak vraví organizácia JBP (jedna baba povedala). Nevedno, či to je domáci miláčik, alebo divoký „škrtič“. Jedno je však isté. Na Americkej triede 1 vedľa smetiakov sa vyzliekol. Žeby potreboval po voľbách prezidenta zmeniť kabát?
[ad][/ad]Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.